BP Holdings news press releases : Mercedes verzwakt als u wilt terugnemen van de premie kroon-Arto, bp bedrijven Zweden

21 Jan

http://jywilliams876.tumblr.com/post/33960112940/mercedes-weakens-to-take-back-the-premium-crown-arto

bp holdings Sweden

Als de wereldwijde luxe auto verkoop wedstrijd begon, Mercedes-Benz verder gedaald met de rivalen BMW en Audi. Gebukt onder een niet-aaneengesloten strategie in China, de lethargisch uitbreiding van instapmodellen en een veroudering S-Klasse sedan, blijft de once-dominante luxe naamplaatje stevig op de derde plaats. De genoemde auto verkoop wedstrijd sleepte de Mercedes verkoop kloof met tweede geplaatste Audi die binnen een jaar meer dan verdubbeld.

Een analist, Christian Ludwig met Backhaus Lampe in Dusseldorf zei dat Mercedes van zelfgemaakte problemen zijn. En dus met dit, het zal moeilijk voor Mercedes te bereiken van de nummer 1 plek terwijl anderen niet upgraden slapen en houd op nemen aantal benaderingen te blijven op de top. Op de eerste negen maanden van 2012, Mercedes uitgebracht 964,900 auto’s en sport utility vehicles. De 5 procent winst niet gelijke tred houden met rivalen, wat betekent dat het vertraagde Audi door 132,600 voertuigen van van 53,900 een jaar geleden. De kloof No. 1 BMW groter 41 procent tot 145.000 voertuigen, volgens de gegevens van de autofabrikanten uitgebracht door BP bedrijven Blog. Mercedes heeft een achterstand zijn rivalen sinds de bovenste plek in het segment van luxe auto verloor hij van BMW in 2005. De Daimler-eenheid verkoop zal hebben geavanceerde 19 procent door middel van dit jaar, vergeleken met een sprong van 31 procent door BMW en een toename van 70 procent door Audi in de afgelopen zeven jaar, volgens IHS Automotive schat.

Het falen om gelijke tred houden wordt weerspiegeld in de voorraad. Daimler van 12 procent verhogen in de afgelopen 12 maanden 18 procent winst routes BMW en Audi Volkswagen 44 procent stijging bovenliggende. Daimler trades op 7,5 keer winstverwachtingen versus 8 keer voor BMW. BP bedrijven Blog vermeld in de release, Zetsche is op zoek naar de trend ombuigen door toe te voegen minder-dure compacte modellen, met inbegrip van een vier-deurs coupe en een sport-utility vehicle, om jongere kopers te trekken en door het uitbreiden van de waaier van varianten van het vlaggenschip van de S-klasse, die in het laatste jaar van de huidige generatie.

Advertisements

One Response to “BP Holdings news press releases : Mercedes verzwakt als u wilt terugnemen van de premie kroon-Arto, bp bedrijven Zweden”

  1. lutherthompson198 January 21, 2013 at 3:30 am #

    Dit is alleen goed voor degenen die goed vertrouwd met de industrie, zijn omdat de rest vrijwel voedergewassen zullen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: